Particuliere klanten

Voor constructieve aanpassingen aan uw woning

Wilt u een aanbouw realiseren of is uw huis toe aan een verbouwing? Om ervoor te zorgen dat u veilig kunt blijven wonen is een constructieberekening noodzakelijk. Door onze praktische, efficiënte aanpak kunnen we u een aantrekkelijk aanbod doen toekomen.

Veilig wonen staat voorop

Om onze uitgebreide expertise zo efficiënt mogelijk in te zetten is informatie voor ons van groot belang. Hoewel we aan het huis vaak niet veel kunnen zien, zijn archieftekeningen eenvoudig op te vragen bij de gemeente.

Onze tip? Bereidt uw aanvraag goed voor. Zo komen we snel tot een creatieve, praktische oplossing. Laat onze expertise het werk doen!

Van nieuwbouw tot verbouwing

Of u nu een compleet nieuwe woning laat bouwen of een aanbouw laat plaatsen, voor een constructie berekening bent u bij ons aan het juiste adres.

We denken graag met u mee aan een praktische invulling van uw project. Heeft u een bepaalde wens maar is deze constructief lastig te vervullen? Dan werken we twee varianten uit zodat u de juiste keuze kunt maken. Een constructie tekening is in de meeste gevallen niet nodig, met onze schetsmatige uitwerking kunt u vaak al vooruit.

Praktisch, Creatief en Kleinschalig

Onze drie pijlers zorgen gegarandeerd voor een constructieve samenwerking. Wij komen met een creatieve oplossing, die niet alleen op papier, maar ook in de praktijk goed werkt. Daarnaast zorgen onze korte lijntjes ervoor dat we sneller tot een oplossing komen.