Zakelijke klanten

Voor constructieve aanpassingen aan uw bedrijfspand

Wilt u uw bedrijfspand aanpassen? Of gaat u een compleet nieuw bedrijfspand realiseren? Van interne aanpassingen tot nieuwbouw van bedrijfshallen, wij nemen u graag het werk uit handen. Samen komen we tot de meest eenvoudige, praktische constructie waarin uw wensen centraal staan.

Direct een praktische constructie

Door ons rechtstreeks in te schakelen, zonder tussenkomst van een architect of aannemer, kunnen wij efficiënt tot de meest praktische oplossing komen.

Uw wensen staan centraal. Door de korte lijntjes komen we snel tot de kern van het project. Waar nodig werken we verschillende varianten uit, zodat u een keuze kunt maken die het beste bij u past. Samen zorgen we zo voor een efficiënte oplossing, die niet alleen op papier, maar ook juist in de praktijk uitvoerbaar is. Laat onze expertise het werk doen!

Van een nieuwe bedrijfshal tot interne aanpassingen

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen? Of gaat u een aanbouw plaatsen aan uw bedrijfspand? Hoe groot of klein het project ook is, wij staan voor u klaar.

In een persoonlijke afspraak bespreken we het project, waardoor we snel een goed overzicht creëren. Hierna gebruiken we onze creativiteit om uw constructie uit te werken en tot de meest praktische oplossing te komen. Vervolgens werken we deze oplossing uit in duidelijke constructie tekeningen. Dit maakt het project overzichtelijk, voor u en onze bouwpartners.

Praktisch, Creatief en Kleinschalig

Onze drie pijlers zorgen gegarandeerd voor een constructieve samenwerking. Wij komen met een creatieve oplossing, die niet alleen op papier, maar ook in de praktijk goed werkt. Daarnaast zorgen onze korte lijntjes ervoor dat we sneller tot een oplossing komen.